الملتقى العربى للتعارف والثقافة
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي

طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

حصرى طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )

مُساهمة من طرف سمسمة في الخميس سبتمبر 02, 2010 1:35 pm

طريقة عمل الطعمية : المقادير 5 اكواب حمص ( عادة فول ) ينقع في ماء ليله كامله ، ربطة بقدونس ربطة كسبرة بصله متوسطه نص ربطة شبت طازج او ربع كاس

ناشف ، ملح +كمون+ كسبر حب مطحون "بيضه "واحده شوية بقسماط خبزة مدقوق الطريقه بعد ما نقعت الحمص تفرمه بالفرامه مثل اللحم مع بقية المقادير ما عدا

الكمون والملح والكسبر والبيضه والبقسماط تفرمها مرتين يعني اذا فرمتها كلها ترجع تفرم بالفرامه مره ثانيه بعدين تحط الملح والكمون والبيضه و البقسماط .. و تعجن

كويس وقبل ما تقليها تحط ملعقه صغيره بكنج بودر وتشكلبمعلقة الطعمية او باليد تسخن الزيت على النار و تقلى الطعمية بشويش( اوعى ايدك تتحرق )

سمسمة
عضو VIB
عضو VIB

انثى
السمك عدد الرسائل : 52
العمر : 37
المزاج : عادى
جنسيتك : مصرى
رقم العضوية : محاسبة
نقاط : 2817
تاريخ التسجيل : 09/06/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى