الملتقى العربى للتعارف والثقافة
طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )  829894
ادارة المنتدي طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )  103798


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الملتقى العربى للتعارف والثقافة
طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )  829894
ادارة المنتدي طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )  103798
الملتقى العربى للتعارف والثقافة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )

اذهب الى الأسفل

حصرى طريقة عمل الطعمية ( الفلافل المصرية )

مُساهمة من طرف سمسمة الخميس سبتمبر 02, 2010 1:35 pm

طريقة عمل الطعمية : المقادير 5 اكواب حمص ( عادة فول ) ينقع في ماء ليله كامله ، ربطة بقدونس ربطة كسبرة بصله متوسطه نص ربطة شبت طازج او ربع كاس

ناشف ، ملح +كمون+ كسبر حب مطحون "بيضه "واحده شوية بقسماط خبزة مدقوق الطريقه بعد ما نقعت الحمص تفرمه بالفرامه مثل اللحم مع بقية المقادير ما عدا

الكمون والملح والكسبر والبيضه والبقسماط تفرمها مرتين يعني اذا فرمتها كلها ترجع تفرم بالفرامه مره ثانيه بعدين تحط الملح والكمون والبيضه و البقسماط .. و تعجن

كويس وقبل ما تقليها تحط ملعقه صغيره بكنج بودر وتشكلبمعلقة الطعمية او باليد تسخن الزيت على النار و تقلى الطعمية بشويش( اوعى ايدك تتحرق )

سمسمة
عضو VIB
عضو VIB

انثى
السمك عدد الرسائل : 52
العمر : 44
المزاج : عادى
جنسيتك : مصرى
رقم العضوية : محاسبة
نقاط : 5433
تاريخ التسجيل : 09/06/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى